dijous, 12 de novembre del 2009

Qui ets tu?

La persona que descriuré a continuació,és una noia i té vint anys, físicament la podem considerar una persona d'estructura alta i prima amb un llarg i bonic cabell ros i uns preciosos ulls verds.
D'ella podem dir,que, viu a Barcelona i com a persona treballadora,els caps de setmana treballa a un bar del barri de Gràcia.
Una de les coses que li tornen boja, es la seva gosseta Nana,que només veura-la li fan ganes d'abraçar-la.Un dels seus punts dèbils són les palmeres de xocolata que vénen al bar de la Universitat, un o dos cops per setmana cau una, podem afirmar que són superiors a ella.
Les coses que més li agraden fer són; ballar,quedar amb les amigues, veure pel.licules de por(sobretot li tornen boja les pel.licules de SAW,perque diu que no són com les altres,sinó que tenen un doble sentit).També és molt aficionada a viatjar,ha anat a diferents llocs, com per exemple a París,Amsterdam,Eivissa i Madrid on viu la seva millor amiga i de les coses que més li agraden podem destacar, l'anar de compres, fins i tot ella confessa que quan es sent malament,l'unica cosa que li arregla el dia, es anar a comprar roba i la podem considerar una gran aficionada a la moda degut a tots els modelitos que porta cada dia.
I per finalitzar aquesta petita descripció,podem dir que es una persona molt riallera,simpàtica,treballadora,i la podem considerar molt activa, perquè no para mai quieta.Ella es veu com una persona fiable, amiga dels seus amics i un total desastre cosa que li fa tant especial.
Aquesta personeta tan especial és la Elisabet Santiago,una de les primeres persones que vaig conèixer a la Universitat i amb una de les que ric més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada